Bæredygtig spire-blyant er en stor succes

Sprout er en grøn start-up virksomhed bag verdens første bæredygtige blyant, som du kan plante efter brug. Visionen er at blive den globale leder af grønne og bæredygtige forbrugerprodukter, hvilket Sprout allerede er godt på vej til, da de sælger til både virksomheder og forhandlere i mere end 60 lande. Virksomheden udvikler sig konstant med stor succes, hvilket har ført en masse salgs- og udviklingsmuligheder med sig. Sprout sælger nu en række spirende forbrugsgoder, foruden den populære og bæredygtige spire-blyant, der har fået stor succes.

Gør din arbejdsplads lidt grønnere med Sprout

Kunne du godt tænke dig at være med til at gøre din arbejdsplads lidt grønnere og passe bedre på kloden? Så er Sprout produkterne ideelle grønne gaver til enhver lejlighed, der netop kan gøre dette. For virksomheder, organisationer eller offentlige institutioner, der ønsker at skille sig ud og udvikle legitimationsoplysninger på bæredygtighed samtidig med, at man spreder glæde. Sprout tilbyder en bred vifte af kundetilpassede muligheder for store konferencer eller åbningsarrangementer, som en del af de varer eller emballagen. Virksomheder bruger endda produkterne som ultimo gaver, der holder løftet om en sand “gave, der giver tilbage”.

Få fingrene i den grønne blyant

Sprout blyanten er den første bæredygtige blyant i verden, der kan plantes efter brug. Blyanten har fået sin dobbelte funktion ved at erstatte viskelæder med en speciel frø kapsel. Lækre friske urter, sprøde grøntsager eller spiselige blomster, vokser ud af blyanten. Du kan tilpasse blyanter med et indgraveret logo eller budskab for at fremme bevidstheden af en bestemt virksomhed eller organisation.
Kunne du godt tænke dig at glæde kollegaerne med den sjov grønne blyant, så kan du købe den hos Lyreco, der er forhandler af kontorartikler og en masse andre gode produkter til arbejdspladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *