Kom helt ned i gear med et luksuscruise på Oslobåden

Der er ikke noget som luksus, forkælelse og afslapning, der kan være med til at få en helt ned i gear og komme væk fra den hektiske hverdag. Derfor har DFDS Seaways også sammensat et luksuscruise på Oslobåden, hvor man har mulighed for at opgradere sin rejse med overnatning i en af deres Commodore Class kahytter. Denne rejse med båd til Norge inkluderer desuden havudsigt, en komfortabel dobbeltseng og en velsmagende morgenbuffet. Du har altså mulighed for at nyde udsigten over havet fra din egen kahyt.

Derfor er det vigtigt at komme ned i gear

For at afstresse fuldstændigt og komme helt ned i gear, er du nødt til at skabe et fredeligt miljø, hvor du kan slappe af i din krop og dit sind på samme tid. Nogle af de mest populære og effektive metoder er sundhedsmæssige retreats, en særlig slags alene-tid, hvor man kan fokusere på ro og at tage sig af ens eget indre.

Med en unik kombination af nyttige fysiske aktiviteter i naturen, særlige madvaner og fuldstændig udrensning samt behandlinger som dampbade og massagebehandlinger, vil du føle dig bedre og helt afslappet efter afslutningen af processen ved feriens udgang.

At afsætte lidt tid til dig selv er ikke en luksus mere, men et uundværligt krav, hvis du ikke vil lade dit arbejde overmande dit personlige liv. Derfor er det mere vigtigt at finde ud af, hvad der får dig til at slappe mest af, så du kan komme helt ned i gear.

For nogle kan det være at gå, cykle eller løbe en tur, hvor andre har behov for mere rolige aktiviteter som meditation, terapi, læse bøger og lytte til musik. Der er heldigvis heller ikke noget rigtig og forkert, så længe det fungerer for dig, og kan få dig til at slappe af og nyde din ferie i fulde drag. Og hvis et luksuscruise og en tur med båd til Norge kan gøre det, er det jo fantastisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *