Braun rensevæske giver nyt liv til barbermaskinen

Barbering er en vigtig opgave for mange mennesker hver dag, og en stor del af befolkningen foretrækker en elektrisk barbermaskine frem for en manuel barberskraber, hvor man skal have barberskum i hovedet først. Det er nemt og hurtigt at få sig en effektiv barbering, hvis man har en moderne elektrisk barbermaskine. Braun er blandt de mest udbredte modeller på markedet, og du kan jo have glæde af en sådan barbermaskine i mange år, hvis du blot husker at vedligeholde den korrekt.

I denne artikel får du gode råd om, hvordan du skal vedligeholde din Braun barbermaskine, så den kan give dig gode barberinger i de næste mange år. Du får brug for at købe Braun rensevæske, der renser barbermaskinen effektivt, så du altid har skarpe barberskær monteret i maskinen.

Hvordan vedligeholder man Braun barbermaskiner?

Alle elektriske barbermaskiner skal renses efter hver barbering, da de modtager skægstubbe samt fedt og snavs fra ansigtet under barberingen. Disse fremmedelementer sætter sig i maskinen og skal renses før næste barbering. I gamle dage var denne proces manuel, da man anvendte børster og rensevæsker, mens den i dag er fuldautomatisk på de fleste nyere maskiner. Rensevæsken er dog stadig uundværlig.

Hvis du ikke ved, hvordan du renser din barbermaskine, kan du følge nedenstående guide:

  • Barbermaskinens yderside skal rengøres med en fugtig klud.
  • Efter en barbering skal du slukke maskinen og fjerne dens skærehoved. Rengør nu området (skægkammeret) for hår og skægstubbe med en lille blød børste eller pensel.
  • Visse modeller er vandtætte og kan skylles med varmt vand (max. 80 grader). Du kan benytte flydende sæbe eller deciderede rensevæsker til modellen.
  • Tør bagefter de våde dele med et håndklæde. Selve skærene må du dog ikke aftørre men i stedet blot ryste for overskydende vand og lade dem lufttørre.
  • Hvis du har en selvrensende model, så kan du nøjes med en manuel rengøring få gange om året.
  • Husk at udskifte dine skær på din barbermaskine cirka hver 18. måned, eller hvis de går i stykker.

Hvor kan jeg købe barbermaskine og rensevæske henne?

Du kan ofte spare mange penge, hvis du køber barbermaskine og rensevæsker på nettet hos en webshop fremfor at gå i supermarkedet eller hos isenkræmmeren. Fysiske butikker har nemlig noget højere udgifter til driften i form af personale og husleje, så derfor er priserne ofte dyrere her. Du kan derfor nemt og hurtigt finde dine varer, hvis du går på nettet og søger efter dem.

Du kan her nemt sammenligne priserne og se de forskellige tilbud. Du kan finde gode tilbud på Braun rensevæske hos Postmeshave, da denne webshop har et stort udvalg af barberartikler til lave priser. Du har jo brug for rensevæske til din barbermaskine, og der er jo ingen grund til at købe denne væske til en højere pris end højst nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *