Få et sundere liv med alkoholbehandling

Rigtig mange mennesker vil nok være modstandere af denne artikels overskrift, da alkohol for mange er ensbetydende med fest, liv og farver, mens afholdsfolk er kedelige tørvetrillere, da de aldrig drikker alkohol. Imidlertid er der forsket i mange år på området, og resultaterne er nogenlunde enslydende.

Alkohol skader kroppen og feder samtidigt, således det er sundere at nedbringe sit alkoholforbrug til et absolut minimum, såfremt man gerne vil leve et sundere og længere liv. Heldigvis er der godt nyt for dem, der ikke ønsker at blive totalt afholdende, idet en smule alkohol ikke skader kroppen særligt meget.

Eksperternes anbefalinger

Erfaringer og måleresultater viser, at der er stor forskel på mænd og kvinder, hvad angår forbrændingen af alkohol, så derfor anbefaler Sundhedsstyrelsen, at kvinder maksimalt indtager 7 genstande om ugen, og at mænd maksimalt indtager 14 genstande om ugen. Hvis man drikker mere end disse grænseværdier, så udsætter man sig selv for blandt andet hjertesygdomme, så derfor bør man drikke så lidt alkohol som overhovedet muligt. Kvinder kan i øvrigt nemmere udvikle brystkræft, når de drikker mere end de anbefalede 7 genstande om ugen.

Hvor kan man få hjælp og rådgivning?

Både alkoholmisbrugere og pårørende kan hente hjælp mange steder, og et godt sted at starte for at indhente information om alkoholbehandling er hos Brydehuset, der tilbyder ambulant behandling af alkoholmisbrug. Brydehustet er et af Danmarks førende centre for alkoholbehandling, og her får man gratis ambulant alkoholbehandling.

Man har en målsætning om at hjælpe alkoholmisbrugere ud af deres misbrug og give dem muligheden for at tage styringen af deres eget liv, og på den måde bliver mange genfødt til et helt nyt liv. Ambulant behandling er en skånsom måde for de fleste, da man derved slipper for indlæggelse på en institution eller klinik, men man bor stadig hjemme ved sig selv, mens man er i alkoholbehandling.

Det kan nemt være en større omvæltning at komme i alkoholbehandling, så derfor bør der ikke ændres for meget på hverdagen for at opnå gode resultater på kort tid. En alkoholbehandling er naturligvis helt anonym, hvis man foretrækker dette, og det kan ofte være svært at selv se problemet, så derfor bør de pårørende gerne reagere tidligt, såfremt de ser problemet flere gange.

0 thoughts on “Få et sundere liv med alkoholbehandling”

 1. Компания http://obmenneg.com/ является автоматическим и круглосуточным онлайн -сервисом, который позволяет обменять средства. И для этого нет необходимости выходить из дома. Так получиться осуществить обмен между системами, банковскими картами, криптовалютами. Но самое главное, что сервис работает круглосуточно, а потому совершить операции вы можете в любой час. При помощи полной автоматизации удалось добиться важных преимуществ перед аналогичными компаниями:

  1. Все операции происходят очень быстро, включая [url=http://obmenneg.com/]webmoney обмен на бирже[/url]
  2. На минимальную сумму обмена влияют требования определенных платежных систем
  3. Обмен можно осуществлять в любое время: поздно ночью, либо ранним утром
  4. Из-за того, что издержки минимальны, то и комиссия взимается символическая

  Все эти преимущества создают необходимые предпосылки для того, чтобы обратиться за помощью именно в эту компанию. Так вы потеряете минимум времени и денег. Воспользуйтесь услугами компании, которая дорожит клиентами и выполняет все обязанности на высшем уровне.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *