Når fysioterapi og massage kan gøre underværker

Der kan være mange grunde til, at man har en krop med muskel- og ledsmerter. Måske arbejder du i en daginstitution, hvor de mange løft i løbet af en dag, kan være med til at få dine led til at drille. Det kan være du er frisør, og det at være på dine fødder hele dagen kan give problemer i lænden. Det kan omvendt også være, at du i virkeligheden er inaktiv og har fået musearm ved at sidde for meget ved computeren. Alle af disse scenarier kan være meget smertefulde. Hvis du er ramt af ovenstående, eller du har været ude for noget andet, hvor din krop har brug for ekstra omsorg, så er en tur til massage og andre øvelser ved en fysioterapeut en god ide og en god investering i dit helbred.

Hvordan vælger man et sted med det rette fysioterapiudstyr?

Skal du have fysioterapi eller massage er det vigtigt, at du vælger et sted, der har det rette udstyr, så at medarbejderne kan udføre deres arbejde så godt som muligt. Det kan være svært at vide på forhånd, hvad det er for noget udstyr, et sted har, men man kan for eksempel hurtigt finde ud af, om det har været i orden, når først man har været afsted en gang.

Det er også mest lækkert at få massage eller modtage fysioterapi, hvis fysioterapiudstyret er nyt og ser rent og pænt ud. Har du en klinik, hvor dit udstyr er ved at se lidt slidt ud, kan du se mere om muligheder for at forny dit her.

Hvordan får jeg tilskud til fysioterapi?

Inden du tager til fysioterapeut, kan det være en god ide med en henvisning fra en læge. For det første kan det være, at din eventuelle skade ikke er en, en fysioterapeut kan hjælpe dig af med, men at du muligvis skal til kiropraktor eller andet. For det andet kan en henvendelse være med til at du kan få tilskud til din behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *