Sådan bliver du beredt på dating livet

Dating er ligesom at træne, og ligesom du kan træne mere effektivt, kan du blive bedre til dating. Når du først begynder at gøre det, kan det føles rigtig spændende. I starten kræver det lidt ekstra for at komme i god dating form, men når først du har vænnet dig til dating livet, så vil du forhåbentlig nyde processen og rejsen til at finde din soulmate.

Bliv bedre til dating

 1. Tænk på dating som en social klub
  I stedet for at se på en første date som at trække dig ud i verden for at møde nogle dumme fremmede, så tænk på det som en social klub. Nyd det at møde nye mennesker og dygtiggør dig selv undervejs i processen.
 2. Lad snakken flyde
  Lad dig ikke bare læne tilbage med blikket henkastet på din date. Opfordr til samtaler og spørg ind til baggrund, barndom og andre ting du finder spændende.
 3. Vær klar
  Det er bedst at finde klarhed omkring dine ønsker, før du slipper dig løs i dating livet. Vid hvad du søger og vær klar på hvem du er, og hvad dine værdier i livet er.
 4. Vær positiv
  Uanset om din date bare kører på skinner, eller hvis det står lidt mere sløjt til, så sørg for at være positiv. Et negativt sind smitter af og vil ikke gøre din date bedre.
 5. Ærlighed frem for alt
  Det betyder ikke, at du skal fortælle hver en lille detalje og særligt ikke på første date. Men vær ærlig omkring din person og dine holdninger, så i kommer godt fra start.

Find din næste date her

Uanset om du er blevet single for nylig eller har været det i længere tid, kan du kaste dig ud i singlelivet hos Single.dk, hvor dating er i højsæde. Her er alle i samme båd – alle leder efter en date og i sidste ende partner. Så find din date og kærligheden lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *