Sådan undgår du pollen i dit hjem

Er du blandt en af de mange danskere, der lider af pollenallergi? Så er du formentlig rimelig medtaget hele pollensæsonen og føler dig måske en smule sølle og halvsyg gennem hele pollenperioden. Det er der heldigvis råd for. Der er ikke så meget man kan gøre udendørs i forhold til pollenniveauet, men du kan godt forbedre dit indeklima under pollensæsonen.

Læs mere om hvordan du gør dette, nedenfor.

Syv gode råd til at mindske pollenniveauet i dit hus

 1. Tør dit tøj i tørretumbleren
  Det er en god idé at tørre dit tøj i tørretumbleren eller indendørs i pollensæsonen, da det har det med at sætte sig i tøjet, hvis du tørrer det udenfor.
 2. Bad og hårvask inden sengetid
  Pollen sætter sig også i håret, hvorfor det anbefales, at du tager et bad inklusiv hårvask inden sengetid, når pollenperioden er på sit højeste. Det er selvfølgelig lidt omstændigt, men plejer du for eksempel at gå i bad om morgenen, kan du overveje at udskyde disse til aftenerne, så du ikke skal gå i bad flere gange om dagen.
 3. Udluftning
  Selvom du har pollenallergi, er det vigtigt at få luftet ud for at bevare et godt indeklima. Men sørg for at gøre det morgen og aften i stedet for midt på dagen, hvor der er mest pollen i luften.
 4. Rengøring
  Sørg for at få gjort grundigt rent minimum en gang om ugen for at komme det pollen til livs, der har sat sig i dit hjem.
 5. Pollennet
  Du kan også overveje at sætte et pollennet op for dine vinduer. Det vil mindske mængden af pollen, der kommer ind i huset.
 6. Installer et pollenfilter i dit hus
  Har du et ventilationssystem i huset og er du eller andre i familien pollenallergikere, så anbefales det i højeste grad at få installeret et F7 filter (pollenfilter) i hjemmet.

Køb dit F7 filter hos Filterhuset

Filterhuset har et stort udvalg af ventilationssystemer og filtre til huse, der kan forbedre dit indeklima markant. Men hvis du lider af pollenallergi, bør du tage et kig på deres kvalitetsdygtige F7 filter til huset, der vil mindske pollenniveauet væsentligt. F7 filter til huset er en genial investering, hvis du vil igennem pollensæsonen med et bedre velbefindende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *