Skab et bedre arbejdsmiljø med en firma frokostordning

Der ligger en symbolsk værdi i, når en virksomhed tilbyder sine medarbejdere en firma frokostordning, hvad end de så selv skal betale for den. Det sender nemlig et signal om, at det er acceptabelt og endda anbefales, at man tager sin frokostpause alvorligt. En firma frokostordning er altså med til at skabe en kultur, hvor medarbejderne i højere grad vil være tilbøjelige til at tage deres frokostpause med kollegaerne i stedet for at spise sin medbragte mad på kontoret.


Overvejelser om en frokostordning i firmaet

En sund firma frokostordning er vigtig af mange grunde, herunder:

  • Fødevarer giver os vores energi. At spise en næringsfyldt frokost hjælper os med at undgå et eftermiddags-crash.
  • Indtagelse af en frokost i løbet af arbejdsdagen er enormt vigtigt, da man alternativt vil blive ekstremt sulten, hvilket kan føre til overspisning senere på dagen. Det er først og fremmest enormt usundt i forhold til ens helbred, men det har også en negativ effekt på ens mentale velvære. Overspisning vil nemlig typisk føre en masse negative tanker og følelser med sig.
  • Hvis du tager tid ud af din travle dag for at spise frokost med en ven eller kollega hjælper du med at opdatere og opbygge forhold, to ting, der er gode for vores mentale helbred.

Bestil jeres firma frokostordning her

Hvis i gerne vil stille en lækker firma frokostordning til rådighed for jeres medarbejdere, så er Jespers Torvekøkken et godt bud. De har mere end femogtyve års erfaring med catering. De har altså i den grad fået eksperimenteret og prøvet en masse forskellige opskrifter af.
Læs mere på deres hjemmeside, hvor du også kan indhente et tilbud på en firma frokostordning, hvis det har interesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *