Styrk din karrievej med en erhvervsuddannelse

Er du ikke glad for dit nuværende job, har du ikke fået taget dig en uddannelse i dine ungdomsår eller søger du af andre årsager nye udfordringer? Så kunne det måske være noget for dig med en Euv for voksne, hvor du får mulighed for at skabe en nye karrievej gennem et teoretisk og praktisk udgangspunkt.

Fordelene ved en erhvervsuddannelse

Mennesker, organisationer og regeringer investerer i erhvervsuddannelser på grund af de positive resultater, der kommer ud af en Euv uddannelse. Erhvervsuddannelser kan nemlig være med til at først og fremmest skabe en god karrievej, øge lønninger og produktivitet samt den økonomiske vækst. Men erhvervsuddannelser bringer også ikke-økonomiske fordele med sig, såsom lavere fravær og mindre kriminalitet. Forskningen om erhvervsuddannelses fordele har fokuseret på specifikke relationer, såsom dens indflydelse på produktivitet eller sundhed. Euv for voksne bidrager direkte til højere produktivitet ved at øge fagniveauet, men også indirekte ved at øge jobtilfredsheden og sænke fraværet.

Så hvis du overvejer at tage en Euv, er der altså en masse fordele forbundet med valget samtidig med, at du bliver klædt på til et job direkte efter endt uddannelse.

Tag en Euv hos Hotel og Restaurantskolen

Overvejer du at tage en erhvervsuddannelse, så er der rigtig gode muligheder hos Hotel og Restaurantskolen. Her kan du både uddanne dig som kok, tjener, gastronomassistent, smørrebrød/catering, ernæringsassistent og receptionist. Der er altså muligheder for enhver, og forhåbentlig noget, der også vil fange din interesse. Du kan læse meget mere om de forskellige uddannelsesretninger på Hotel og Restaurantskolens hjemmeside. Og du kan søge optagelse på en Euv gennem optagelse.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *