Danskerne elsker god mad og drikke hele året rundt, men især i løbet af julen. Bortset fra den længe ventede juleaftens middag den 24. december, tilbringer danskere tiden op til og efter julen med festlige frokoster og middage med venner, kolleger og familie. Mange af Danmarks juletraditioner er centreret omkring et bord fyldt med lækker mad samt drikke som julebryg og snaps. Det kan imidlertid være overvældende selv at stable sådan et måltid på benene, hvorfor der er opstået flere danske catering services, der leverer julefrokost mad ud af huset.
De danske juletraditioner
- Dansk julemiddag: Det traditionelle danske jul måltid består af flæskesteg, kogte kartofler, rødkål og brun sovs, selvom andesteg og gås i den seneste tid er blevet mere populært. Til dessert serveres den klassiske ris á la mande med kirsebærsovs til.
- Julefrokoster og mad i lange baner: De fleste danskere deltager i op til flere julefrokoster i december måned. Julefrokoster er en traditionel måde at afholde julefester på sammen med den nære familie, venner og kollegaer for at komme i julestemning. Menuen kan omfatte traditionelle fødevarer såsom røget laks, stegte sild, leverpostej med bacon og svampe, frikadeller, karrysild, flæskesteg med rødkål osv.
Jespers Torvekøkken, der er en catering service med mange års erfaring leverer mad ud af huset til små og store selskaber, kan både levere den danske julemiddag og julefrokost til dit selskab uanset størrelsen. På deres hjemmeside kan du nemlig bestille en klassisk julebuffet eller en luksus julefrokost ved at vælge antallet af kuverter, du ønsker maden til. Jespers Torvekøkken går meget op i at lave kvalitetsmad med udgangspunkt i traditionerne tilsat et moderne tvist.
Jespers Torvekøkken arbejder desuden ud fra en mission om at lave ærlig og herlig mad på en simpel måde. Det indebærer blandt andet, at deres mad tilberedes med årstidens råvarer, maden skal være for alle (børn som ældre og unge) samt kreativ og innovativ uden at være fordringsfuld.