Gillette Mach3 er komfort og velvære til mænd

Selvom de populære barberblade fra Gillette Mach3 er designet til mænd, så vælger nogle kvinder også at anvende disse barberblade. Faktisk har Gillette alligevel anvendt nøjagtig samme teknologi men med et mere feminint design, så barberblade til kvinder findes i Venus-serien og er reelt det samme som Gillette Mach3. Serien Mach3 er derfor henvendt til mænd, og da de kom på markedet for få år siden, var der tale om verdens bedste barberskraber, idet den nemt og hurtigt kunne klare en tæt barbering og uden at give rifter. Den anvendte nemlig hele 3 blade, og smarte strips indikerer, hvornår barberbladet er nedslidt, og disse strips beskytter samtidigt huden fra de skarpe blade.

Derfor giver gode barberblade velvære

De fleste har prøvet engangsskrabere med kun ét barberblad, og de virker nemlig kun et par gange, før de er nedslidte. De giver nemt rifter, især hvis man har en lille bums eller en ujævn hud. Gillette Mach3 giver til gengæld en blød og behagelig barbering, og det er yderst sjældent, man kommer til at skære sig under barberingen.

Gillette har siden sendt modellen Fusion på markedet, og den har hele 5 skarpe blade monteret og giver en endnu tættere barbering, men den er også omkring dobbelt så dyr. Man får ofte mest for pengene ved at vælge den udbredte klassiker Gillette Mach3, der visse steder kan fås til lidt over 10 kr. pr. barberblad. Levetiden er 1-2 uger, da det jo afhænger af, hvor ofte du barberer dig.

I modsætning til de billigere barberskrabere, så kan du med Gillette Mach3 undgå rødmen eller irriteret hud efter barberingen, da bladene er affjedret og blidt følger med dine konturer, uanset om du barberer dig i ansigtet, under armene, på benene eller andre steder. Den smarte gelstrip beskytter nemlig din hud mod rødmen, så du opnår en perfekt barbering hver gang.

Få dine barberblade med stor rabat

Du har muligvis ofte spekuleret på, hvorfor butikkerne har placeret barberbladene i et aflåst glasskab?  Barberblade til Gillette Mach3 er nemlig små samt ret kostbare, og de kan nemt koste over 100 kr. for en pakke med 4 stk. Heldigvis er der stor konkurrence på priserne, og du kan derfor spare mange penge ved at købe dine barberblade på nettet hos en alsidig webshop. En webshop har jo normalt meget lavere driftsomkostninger end de fysiske butikker, så derfor er de ofte en del mere konkurrencedygtige på prisen.

Produktet er jo det samme, men du skal jo ofte vente 2-3 dage på leveringen. Du kan finde den billigste pris, hvis du køber en pakning med 8 eller 12 barberblade i, og du kan faktisk finde en pakke med 12 Gillette Mach3 blade til 165 kr. hos Postmeshave. Der findes også nyere udgaver, der blandt andet indeholder mikro vibrationer i udgaven Gillette Mach3 Turbo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *