5 grunde: Gillette Fusion ProGlide er kvindens bedste ven

Vi kender det allesammen. Den gamle barberskraber er et til tider nødvendigt onde, man må leve med i hverdagen. Den irriterer den sarte hud, man skal købe nye, dyre blade, og de mange ekstradele fylder i badeværelsesskabet. Men du kan faktisk vinde en hel del ved at gå over til herremodellen! Her er fem gode grunde til, hvorfor Gillette Fusion ProGlide er et godt alternativ.

1.  Bladene er bare bedre

De brede blade sikrer en behagelig barbering, der samtidig rammer alle de vanskelige hår. Den større overflade betyder også, at du skal tage færre strøg, hvilket skåner din hud og sparer tid på badeværelset. Bladene kommer desuden med Gillettes Lubrastrips, der med sine mineralske olier beskytter hudens naturlige fugtighed.

   2. Du kommer hele vejen rundt

Det er ikke længere nødvendigt at slås med specielt grej, når du skal tage dig af alle de vanskelige steder. Gillette Fusion ProGlide har et fleksibelt hoved, hvis design omfatter komfort og effektivitet – lige fra armhuler til ansigt og intimområder.

   3. Der er penge at spare

Du vil finde et meget større udvalg af blade til din herreskraber, og det udvidede sortiment sikrer dig dermed fornuftige priser. Skraberen kan også deles med partneren, og det er meget let at skifte blade, når den anden skal til – præcis som at deles om eltandbørsten.

   4. Mere plads i skabet

Du garanteres en universel løsning, der giver dig bedre råderum i badeværelsesskabet. Du skal ikke længere dedikere plads til en værktøjskasse af skrabere og ekstraudstyr – Gillette Fusion Proglide klarer det hele og kan nemt pakkes væk, når du er færdig. Så bliver der også plads til de lidt mere sjove ting.

   5. Miljøet vil elske dig

Din nye herreskraber holder meget længere end de kendte 5-pakketilbud fra dagligvarebutikken. Bladene kan bruges igen og igen, og selve skraberen er uopslidelig. Du skal heller ikke længere bruge overflødig barberskum, da Lubrastrips sikrer, at det glider let og ubesværet. At være god ved dig selv og miljøet for samme mønt – dét kalder vi en win-win situation!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *