Skønhed: 3 idéer til at pleje dig selv

I en travl hverdag kommer man hurtigt til at nedprioritere sig selv. Derfor kan det ind imellem være dejligt at stoppe op – og sørge for en omgang pleje til krop og sind.

Velvære er en smagssag, og derfor skal du finde den type, der bedst passer til dig. Men læser du med her, får du tre gode idéer, som måske kan give dig inspiration og lyst til at gøre noget dejligt for dig selv.

1. Få styr på dit hår

Den første idé til skønhedspleje er måske ikke den, der er mest behagelig under selve behandlingen. Det handler nemlig om hårfjerning.

For mange kvinder betyder en god hårfjerning dog overskud og ekstra selvtillid om sommeren, hvor stængerne og bikinilinjen bliver luftet på stranden. Men også til vinter i træningscentret – eller hjemme i soveværelset.

Derfor kan der være god grund til at prioritere hårfjerning, hvad enten du har fokus på armhuler, ben eller bikinilinje. Ofte er barbering mange kvinders foretrukne hårfjerningsmetode. Hvis du har lyst til at prøve noget nyt, der er mere skånsomt for din hud (og som holder længere tid), hvorfor så ikke prøve en behandling med sukkerpasta? Vi garanterer dig, at din hud vil takke dig, da du ved denne behandling slipper for ærgerlige røde barberknopper.

2. Træning gør godt for krop og sjæl

Idé nummer to til en stund i selvplejens tegn er træning. “Øv” tænker du måske, da du pludselig mærker den dårlige samvittighed. Men bær over med os et øjeblik.

Træner du ikke regelmæssigt, kan en løbetur, en times yoga eller en tur i svømmehallen give dig et fantastisk boost. Efter en omgang træning vil du nemlig føle dig meget bedre tilpas, da du kan glæde dig over, at du har passet godt på din krop.

Selv om én times træning ikke gør den store forskel på vægten, er der nemlig stadig god grund til at tage en pause fra hverdagen bag computeren. Kom derfor op af stolen – og giv din krop en velfortjent omgang omsorg, så du kan holde til endnu en uge på jobbet.

3. Plej dine fødder

Tænker du nogensinde over, hvad dine fødder bærer dig igennem? Det er ikke småting. Derfor er den tredje idé rettet mod fødderne, der har fortjent en seriøs omgang forkælelse.

Fodpleje behøver heldigvis ikke at koste dig kassen. Hvis du ikke har lyst eller råd til en tur på skønhedssalonen, kan du skabe stemningen derhjemme. Lav en balje med varmt vand og tilføj en lækker badesalt. Tænd stearinlys, stik fødderne i vandet og læn dig tilbage.

Måske du i denne forbindelse vil læse dit yndlingsmagasin eller høre en god podcast. Det vigtige er, at du slapper godt af.

Tag herefter fødderne op, masser dem evt. lidt under svangen og afslut med en dejlig fugtgivende creme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *